Geleceğin müzisyenleri tüm ödülleri aldı

Tarih: 4 Haziran 2022 Cumartesi 16:25

Mersin’de Mezitli Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması’nda, Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri 3 ödül birden alarak büyük bir başarıya imza attı.

Mersin'de Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Soli Güneş Festivali kapsamındaki Liselerarası Müzik Yarışması'nda tüm ödülleri toplayarak diğer okulları geride bıraktı.
Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen Soli Güneş Festivali kapsamındaki Liselerarası Müzik Yarışması'nda, Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi  1'incilik, 2'incilik ve mansiyon ödüllerini alarak büyük bir başarıya imza attı. 1'ncilik ödülünü Sumay Ridvanogulları, Ege Bireroğlu, Emrecan Avşar ve İilker Pelitoğlu'ndan oluşan 'Grup Veba'   2'ncilik ödülünü Esenay Duru Köse, Billursu Savaş, Ali Emir Kilisli, Mehmet Özyurt, Nuri Efe Sel'den oluşan 'Karadeniz Fırtınası' ve mansiyon ödülünü ise Ozan Toprak, Uğurcan Şahin, Ahmet Onur Yücebağ ile İsmail Enis Anıtoğlu ve Abdullah Yalım'dan oluşan 'Son Durak' isimli grup aldı. 
Birincilik ödülünü Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan verdi ve Grup Veba’nın 24-25-26 tarihinde gerçekleşecek olan Soli Müzik Festivalinde sahne alacağını müjdeledi.
Grupları yarışmaya hazırlayan Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi  öğretmenleri Hüseyin Durmuş, Songül Kahraman Yalçın ve Sinan Kılıç öğrencileri ile bu heyecanlı anları paylaşırken 
Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hüseyin Balta, "Okulumuzda müzik eğitimi alan öğrencilerimizin yeteneklerini ve yoğun çalışmalarını sergiledikleri bu “Mezitli Soli Müzik Festivali Liseler Arası Müzik Festivalinin gerçekleşmesinde katkısı olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Sanatçı adayı gençlerimizin seslerini duyurmak ve onları sahnede görmek bizim için büyük bir gurur. Öğrencilerin yeteneklerini sahneye taşımak için grupları çalıştıran ve bu başarıya imza atan öğretmenlerimiz Hüseyin Durmuş (Grup Veba), Songül Kahraman Yalçın (Karadeniz Fırtınası), Sinan Kılıç (Son Durak), Serdar Çelik, Duygu Yazıcı’yı ayrıca tebrik ederim" dedi.


Etiket: Mersin, Mezitli, Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA