Tarsus polisinden silah tacirlerine operasyon

Tarih: 2 Haziran 2022 Perşembe 11:37

Mersin’in Tarsus ilçesine kaçak silah ve tütün getiren 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Güneydoğu Anadolu bölgesinden kaçak silah ve tütün getiren 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa'da kaçak silah ve tütün alarak Mersin'e getirildiği istihbaratı üzerine yapılan çalışmalarda şüpheliler ve araç tespit edildi. Yapılan takip sonucu araç ve şahıslar Mersin ili Tarsus ilçesi D400 karayolu Kelahmet Köprüsü üzerinde yapılan operasyon sonucu yakalandı. Yapılan aramada 290 kilogram bandrolsüz tütün ile koltuk döşemeleri ve başlıklarına zulalanan 5 adet PIetro Baretta 7.65 marka tabanca ele geçirildi.
Sevk edildikleri adliye Y.Ç. serbest bırakılırken S.T. ve F.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ayrıca; şüpheli Y.Ç.'nin 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet, Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından, S.T.'nin de 'Enerji Hırsızlığı' suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA