Çukurova Bölgesel Havalimanı’na inceleme

Tarih: 1 Haziran 2022 Çarşamba 11:09

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yapım çalışmaları süren ve yüzde 70'i tamamlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatı sürerken Vali Ali Hamza Pehlivan, incelemelerde bulunarak bilgi aldı. 

Vali Ali Hamza Pehlivan, Çukurova Bölgesel Havalimanı İnşaat sahasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Pehlivan’a incelemeler esnasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçe protokol üyeleri ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
Çukurova Bölgesel Havalimanı şantiye alanları ile ilgili olarak gerçekleştirilen inceleme gezisinde, Vali Ali Hamza Pehlivan, ilk olarak yüklenici firma yetkililerinden brifing aldı.
Vali Pehlivan, Çukurova Bölgesel Havalimanının hizmete girdiğinde İlimize ve bölgeye birçok açıdan değer katacağını belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ali Hamza Pehlivan, yapım çalışmaları yüzde 70 seviyesine gelen havalimanının yıl sonuna doğru tamamlanacağını kaydederek, havalimanının Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışla vatandaşlarımızın hizmetine gireceğini açıkladı.
Vali Pehlivan daha sonra yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiği havalimanı bağlantı yollarında incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, konu hakkında Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’dan da brifing aldı.


Etiket: Mersin, Vali Ali Hazma Pehlivan, Çukurova Bölgesel Havalimanı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA