Ahmet Baran, haziran ayını dolu dolu geçirecek

Tarih: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 12:16

Mersin’de yaşayan dünya ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, haziran ayında vereceği 3 ayrı konserle adından yine söz ettirecek.

Mersin'de, konser verdiği farklı ülkeler ve kültürlerin zenginliğinden ilham alarak üretimlerini gerçekleştiren, kariyeri uluslararası başarılarla dolu kanun virtüözü Ahmet Baran, Ankara, Hırvatistan ve İstanbul’da vereceği konserlerle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Müziği insan üstü bir ortaklığın dili olarak tanımlayan, eleştirmenler tarafından müzikli seyahat yazarı olarak adlandırılan sıradışı kanun virtüöz Ahmet Baran,  Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 9 Haziran Perşembe akşamı CSO Ada Ankara’da, 10 Haziran’da Hırvatistan'ın Rijeka kentinde ve 13 Haziran’da Zorlu PSM sahnesinde komşularıyla buluşacağını ifade etti. 


Etiket: Mersin, Kanun Namına, Ahmet Baran, Konser,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA