Tarsus polisi akaryakıt kaçakçılarına göz açtırmıyor

Tarih: 27 Mayıs 2022 Cuma 13:27

Mersin’in Tarsus ilçesinde devleti zarara uğratan bir kaçakçı ile birlikte 5 ton 952 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde piyasaya kaçak akaryakıt sürerek devleti zarara uğratan bir kişi gözaltına alınırken 5 ton 952 litre kaçak akaryakıta da el konuldu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis akaryakıt kaçakçılarını sıkı takibe aldı. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, akaryakıt kaçakçılığına yönelik operasyon yaptı. Operasyonda, hakkında daha önceden de akaryakıt kaçakçılığından birçok defa işlem yapılmış olan M.A.'nın kullanmış olduğu kamyon ekiplerin takibi sonucunda durduruldu. Aracın durdurulmasının ardından sürücü M.A., gözaltına alınırken, kamyonda yapılan aramalarda 6 fiber tank içerisinde toplam 5 ton 952 litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi. M.A. hakkında gerekli işlemler yapıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA