Kırmızı Çadır, okuyucusunu bekliyor

Tarih: 22 Mayıs 2022 Pazar 12:27

Asuman Yılmaz tarafından kaleme alınan ’Kırmızı Çadır’ adlı roman raflardaki yerini aldı.

Asuman Yılmaz tarafından kaleme alınan, hızlı kentleşme nedeni ile unutulmuş kadın geleneğini anlatıldığı 'Kırmızı Çadır' adlı roman piyasaya çıkarak raflardaki yerine aldı.
'Kırmızı Çadır' adlı romanıyla Asuman Yılmaz bu yapıtıyla kadim zamanların unutulmuş kadın geleneği Kırmızı Çadırlarla, kadının otantik kişiliğini keşfetmesini, doğa ile uyumunu yeniden kazanarak özündeki gücünü hatırlatmayı istediğini belirterek,  
“Kitabımda kentleşme, kalabalıklaşma ile öz gücünü unutmaya başlayan kadınlara, yüzyıllar öncesinin kadim bilgilerini anımsatmaya çağırıyorum. Doğa Ananın kadınlara, dolayısıyla insanlığa sunduğu gücün yeniden fark edilmesini, Regl dönemlerinde kadınların, yüzyıllar öncesindeki gibi Kırmızı Çadırları kurarak, bu çadırların içinde yeniden bir arada, birbirlerini şifalandırmaya başlamasını umuyorum.
Mayaların selamlaşmak için kullandıkları 'Ben senin farklı seçimler yapmış halinim, ben senim' seslenişiyle yankılanan kitabımda kalabalıklar içinde yalnızlaşan, kaybolan birey, aile, toplum, kadın yeniden buluşuyor. Aşk anlamını buluyor. Yolumuz ve yolculuğumuz AŞK’la olsun" dedi. 
Gece Kitaplığı yayınları arasında çıkan kitap internet satış noktaları ve kitapevleri raflarında yerini aldı.  


Etiket: Asuman Yılmaz, Kırmızı Çadır, Kitap, Roman,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA