Geleceğin sanatçılarından canlı performans

Tarih: 13 Mayıs 2022 Cuma 13:43

Mersin’de, Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin Resim ve Müzik öğretmenleri ile yürüttüğü ’Sanat Kırsalda’ projesinin ilk ayağı Erdemli ilçesinde gerçekleşti.

Mersin'de, Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin Resim ve Müzik öğretmenleri ile yürüttüğü 'Sanat Kırsalda' projesinin ilk ayağında renkli görüntüler yaşandı.

Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi'nin Resim ve Müzik öğretmenleri ile yürüttüğü 'Sanat Kırsalda' projesi kapsamında Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Limonlu Ortaokulu’na gitti. Burada Limonlu Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi'nin müzik ve resim bölümü öğrencilerinin sergilediği canlı performansları büyük ilgi gördü. İzleyen öğrenciler hem sanat eğitimine karşı farkındalık kazandılar hem de performansları ilgi ile izleyerek sanatla iç içe güzel bir gün geçirdi. Projenin sonraki aşamalarının mayıs ayı içinde Mersin’in farklı ilçelerindeki kırsal bölge okullarında gerçekleştirileceği bildirildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA