Yangın paniğe neden oldu

Tarih: 3 Mayıs 2022 Salı 15:48

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ek binasında çıkan yangına hızlı ve zamanın da müdahale eden ekipler, kontrol altına alarak söndürdü.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kırmızı Lacivert İş Hanı A Blok’taki ek hizmet binasında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu!
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerindeki Kırmızı Lacivert İş Hanı’nın A Bloğunda bulunan ek hizmet binasında çıkan yangın korku ve panik yarattı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına ilk olarak binadaki görevliler müdahale ederek Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye geldi. . 
Ek hizmet binasındaki Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Projeler Büro Amirliği Ofisinde çıkan yangına olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi müdahale etti. Kısa sürede büyümeden söndürülen yanında can kaybı ve yaralanan olmazken maddi zarar oluştu. Ekipler yangının elektrik kontağından çıktığını bildirdi.


Etiket: Mersin, Büşükşehir, Yangın,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA