Vali Su, kent protokolü ile bayramlaştı

Tarih: 3 Mayıs 2022 Salı 11:19

Mersin’de Ramazan Bayramı nedeni ile bir araya gelen kent protokolü bayramlaştı.

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı münasebetiyle Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda düzenlenen törende kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşma törenine AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MHP Milletvekili  Baki Şimşek, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mülkî ve askerî erkân, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar ile basın mensupları katıldı.
Şeref Salonu girişinde misafirleri ile bayramlaşan Vali Ali İhsan Su, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli ve dini bayramlarımızın birlik ve beraberliğimizi pekiştiren çok özel günler olduğuna işaret ederek, özellikle bu günlerde büyüklerin duasını almanın küçükleri mutlu etmenin çok önemli olduğunu ifade etti.
Konuşmasının devamında Ramazan ayı boyunca hayırseverler tarafından yapılan iftar yemeklerinde şehit aileleriyle, gazilerle, öksüz, yetim çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Vali Su, “Bugün Ramazan Bayramı’nı hep birlikte idrak ediyoruz. Vatandaşlarımızdan istirhamım, bayram coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Bulunduğumuz yerlerde varsa şehit ailelerimiz veya gazilerimizle de bayram sevinçlerimizi paylaşalım. Yine varsa yetim ve öksüzlerimizi de unutmayalım. Böylelikle hep birlikte güzel bir bayram geçirelim. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Nice bayramlara sağlık ve afiyetle varmayı temenni ediyorum.ödedi.
Bayramlaşma töreni Vali Ali İhsan Su’nun programa katılanlarla yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi. 


Etiket: Mersin, Vali. Ali İhsan Su, Bayramlaşma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA