Vali Su, polisi ve askeri yalnız bırakmadı

Tarih: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 17:21

Mersin’de Vali Ali İhsan Su, 7/24 görev yaparak vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

Vali Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı bayramlaşma programı çerçevesinde Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, güvenlik güçleriyle bayramlaştı.
Vali Ali İhsan Su’ya ziyaretleri sırasında Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Cihat Gezmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek de eşlik etti.
Ziyaretlerine Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ile başlayan Vali Ali İhsan Su, sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne de birer ziyaret gerçekleştirdi.
Güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Vali Ali İhsan Su, büyük bir özveri ile çalışmaya devam eden güvenlik güçlerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA