Mersin Şehitliği’nde hüzünlü bayramlaşma

Tarih: 1 Mayıs 2022 Pazar 15:34

Mersin’de Ramazan Bayramı nedeni Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitlikte bayramlaşma töreni düzenlendi.

Mersin'de Ramazan Bayramı nedeni ile şehitlikte düzenlenen programda şehit aileleri duygu dolu anlar yaşadı.
Törene, Mersin Valisi Ali İhsan Su, AK Parti 
Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ziyarette, İl Müftüsü Şaban Kondi tarafından okunan duanın ardından Vali Su, şehit kabirlerine karanfil bırakarak şehit ailelerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı münasebetiyle arife gününde aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek şehit aileleriyle bayramlaştıklarını ifade eden Vali Ali İhsan Su, "Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın, kaynaşmamızın en önemli unsurlarından bir tanesi bayramlarımızdır. Bu bayramda da şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edeceğiz. Büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Küçüklerimizi sevindirerek akraba, dost ve yakınlarımızla bir araya geleceğiz. Bayramın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız. Bu duygularla bütün Mersinli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Nice bayramlara sağlıkla, afiyetle, huzurla girmeyi temenni ediyorum" dedi.

 


Etiket: Mersin, Ramazan Bayramı, Şehitlik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA