Altunok, esnaf odasını ziyaret etti

Tarih: 6 Nisan 2022 Çarşamba 11:53

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili ve oda yönetimi ile bir araya geldi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili ve oda yönetimini ziyaret etti. Altunok’un  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Mavili, plaket sundu.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ziyarette yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Biz esnafımızın çalışmalarından ve esnafımızın Silifke’mize yapmış olduğu katkılardan ziyadesiyle memnunuz. İlçemizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile birlikte şehrimizi yönetme noktasında azim ve  kararlığımızı devam ettiriyoruz. Bugüne kadar halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye  yaptığımız çalışmalarımızda oda ve derneklerimizin sıcak yaklaşımı ve desteklerini gördük, görmeye de devam ediyoruz. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Silifke’mize ve hemşehrilerimize en güzel hizmetleri ulaştıracağız” dedi.

ALtunok, Oda Başkanı Mavili ve üyelerle birlikte bir süre sohbet etti.


Etiket: mersin, haber, silifke, sadık, altınok


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA