Büyükşehir’in kütüphanesi öğrencilerin ikinci yuvası

Tarih: 5 Nisan 2022 Salı 11:14

Büyükşehir Belediyesi’nin Kütüphanesi, yaklaşan sınavlara hazırlanan öğrencilere önemli olanaklar sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde Kongre ve Sergi Sarayı yerleşkesinde hizmet veren Kütüphane, günlük ortalama 200 kişiye ev sahipliği yapıyor. Özellikle öğrenciler tarafından tercih edilen Kütüphane’de çay, kahve, çorba ve internet gibi hizmetler tamamen ücretsiz sunuluyor.

Hafta içi 08.00-18.00, hafta sonları ise 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren Kütüphane, haftanın her günü vatandaşlara kapılarını açıyor. Yaklaşan sınavlara hazırlanan öğrenciler de soluğu Büyükşehir Belediyesi’nin Kütüphanesi’nde alıyor. Kent merkezinde yer alan Kütüphane, özellikle Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde yaşayan öğrenciler için motivasyon kaynağı oluyor. Evde çalışma olanağı bulamayan veya motivasyonu ev dışı bir ortamda arayan öğrenciler, Kütüphane’deki birçok olanaktan ücretsiz yararlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Dairesi, Kütüphane’nin ziyaretçilerine ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesi kapsamında çorba ve ekmek ikramında bulunurken, kent merkezinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğretmenleri ise öğrencilerin derslerine destek sunuyor. Zengin kitap çeşidiyle öğrencilere bilgi yuvası olan Kütüphane’de öğrenciler ücretsiz çay, kahve ve internet gibi olanaklardan da faydalanabiliyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA