Arsız hırsız Mersin polisinden kaçamadı

Tarih: 7 Mart 2022 Pazartesi 11:14

Mersin’de 5 farklı işyeri ve araçlardan hırsızlık yapan bir kişi yakalanarak adalete teslim edildi

Mersin'in iki merkez ilçesinde 5 farklı işyerinden ve araçlarda meydana gelen hırsızlık olayına karışan bir kişi polis tarafından yakalandı

Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde meydana gelen hırsızlıkların ardından vatandaşın şikayeti ile harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayların meydana geldiği bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamerasındaki görüntüleri incelemeye aldı.
Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde 5 farklı İşyerlerinden ve araçlardan yapılan hırsızlık olaylarına karışarak vatandaşların cep telefonlarının çalınması olaylarını gerçekleştirdiği güvenlik kamera kayıtlarından belirlenen S.S. adlı hırsız Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Azılı hırsız, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA