Toroslar’da yayla yolları konforlu hale geliyor

Tarih: 2 Mart 2022 Çarşamba 15:31

Mersin’de Toroslar Belediyesi’nin, yaylalarda gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale getiriliyor.

 

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde belediye yaylalarda gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.
Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan bahar mevsimi nedeni ile kentin yaylası olan Soğucak, Gözne ve Ayvagediği mahallelerinde yol açım ve düzenleme çalışmaları yaptı. Ekipler, yaylalarda gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale getirerek vatandaşın kullanımına sunuyor.
İlçe merkezindeki yoğun çalışmalarla birlikte yayla sezonu öncesi yüksek kesimlerdeki mahallelerde yol açım ve düzenlemenin yanı sıra kilit parke yol çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Çevik Belediyecilik çalışmalarımızla ilçemizin her noktasına ulaşımı kolaylaştırıyoruz" dedi.
Başkan Yılmaz, "Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Mahallelerimizde mevcut yolları bakımdan geçiriyor ve alternatif yol güzergahları açarak, ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Amacımız, güvenli ve yüksek kalitede yaşam alanları oluşturmak" diye konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA