Arkadaşını çivili sopa ile öldürmüştü, suç ortağı ile yakalandı

Tarih: 2 Mart 2022 Çarşamba 13:38

Mersin’in Tarsus ilçesinde husumetli olduğu arkadaşını çivili sopa ile vurarak öldüren bir kişi ve suç ortağı yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 gün önce nusumetli olduğu arkadaşını çivili sopa ile ile vurarak öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı ve suç ortağı polis tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Omlay Tarsus ilçesinde meydana gelmişti. Daha aralarında çıkan tartışma sonucu S.M.P., husumetli olduğu arkadaşı H.M.B.’ye çivili sopa ile vurdu. Ardından, H.M.B. bıçak ile S.M.P yaralamış ve olay yerinden kaçtı. Yaralanan S.M.P. kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Cinayet kısım ekipleri olayın diğer şüphelisi D.G.'yi yerinde yakalanırken, olayı gerçekleştiren H.M.B. ise yapılan çalışmalar sonucu kısa süre içerisinde saklandığı adreste yakalandı. 
Daha önceden kasten yaralama ve tehdit suçlarından kaydı olduğu belirlenen yüpheliler gerekli işlemler yapıldıktan sonra gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.


Etiket: Mersin, Tarsus, Cinayet,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA