Kadın katili Jasat’tan kaçamadı

Tarih: 17 Şubat 2022 Perşembe 10:08

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri cinayet şüphelisi 2 kişi yaptığı titiz çalışma sonucunda yakaladı.

Mersin'in Toroslar ilçesinde konuşma ve işitme engelli kadını öldüren bir kişi ile azmetiricisi Jandarma JASAT ekipleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.

Mersin Toroslar ilçesi Işık tepe Mahallesi'nde boğazı kesilerek öldürülmüş bir kadın cesedinin bulunması üzerine şüpheli veya şüphelileri yakalamak amacıyla Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) süratle araştırmaya başladı.
Jandarma yaptığı ilk araştırmada cesedin Mezitli ilçesinde yaşayan konuşma ve işitme engelli  E.E. isimli kadına ait olduğu belirledi. E.E’nin öldürülmeden önce evinden ayrılarak konuşma ve işitme engelli sevgilisi M.C.Y. ile buluşmaya gittiğini tespit etti. Jandarma tarafından gözaltına alınan M.C.Y. tercüman aracılığı ile alınına ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlemediği söyledi. 
Bunun üzerine araştırmayı derinleştiren JASAT; cinayet günü E.E.’nin sevgilisi M.C.Y ile buluştuktan sonra halk otobüsü ile Işıktepe Mahallesi'ne gittiğini tespit etmesi üzerine M.C.Y. isimli şüpheli Adana'da yaşayan R.D’nin azmettirmesi ve kıskançlık sebebi ile cinayeti kendisinin işlediği itiraf etti.
Cinayeti işlediği itiraf eden M.C.Y. ve azmettirici R.D. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.


Etiket: Mersin, Jandarma, cinayet, JASAT,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA