Bu tahammülsüzlük neden

Tarih: 14 Şubat 2022 Pazartesi 16:32

Mersin’de 35 yıldan bu yana günlük siyasi gazete olarak yayın hayatı sürdüren Mersin Haberci Gazetesi, kimliği belirsiz kişilerce baskı ve tehdide maruz kaldı.

Mersin’de 35 yıldan buyana günlük siyasi gazete olarak yayın hayatı sürdüren Mersin Haberci Gazetesi, kimliği belirsiz kişilerce baskı ve tehdide maruz kaldı.

Öğlen saatlerinde Merkez Akdeniz ilçesi Camişerif Mahallesi’nde yayın hayatını sürdürün Mersin Haberci Gazetesi önüne gelen bir grup genç, 'Yalan haber yapmayın artık' sloganları atarak, 'Bu daha başlangıç’ tehditleri savurdu. Gazete yetkililerinin 'Kimsiniz? Hangi haberi protesto ediyorsunuz' sorularına, 'Halkız, bütün haberlerinizi' yanıtı veren maskeli ve kapüşonlu gençler, 'Bu daha başlangıç' tehditleri savurdu.

Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici, gruba tepki göstererek, amaçlarının özgür, bağımsız ve tarafsız yayıncılık yapan yayın kuruluşuna yönelik tehditlere sert tepki gösterdi. Amaçlarının halk yararına gerçekleri yazmak olduğunu ve bu yönde çaba sarf ettiklerini söyleyen Ekici, gençlere maskelerini indirerek, konuşma çağrısı yaptı. Ancak grup bu talebi kabul etmeyerek, slogan atarak gazete binasının önünden uzaklaştı.

 


Etiket: Mersin, Haberci Gazetesi, protesto,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA