Covid-19 olan Seçer, göreve başladı

Tarih: 28 Ocak 2022 Cuma 13:29

Covid-19 nedeni ile izolasyonda olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve başladı

 

Dünyada ve Türkiye'de etkisini sürdüren koronavirüs nedeni ile geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkarak izolasyona giren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, görevine başladı. 
Dünyada ve Türkiye'de etkisini sürdüren koronavirüs nedeni ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in 19 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılan testi pozitif çıkmıştı. Bunun üzerine sosyal medya hesapları üzerinden testinin pozitif çıktığı bilgisini paylaşan Seçer, "Aşılarımı zamanında olmama rağmen maalesef Covid 19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi. Tedavi sürem boyunca görevimi evimden sürdüreceğim.En kısa sürede görüşmek dileğiyle" dedi.
Yaklaşık 10 gündür evinde izolasyonda kalan Seçer'ın yapılan yeni testi negatife dönünce yeniden görevine başladı. Seçer görevine başlamasını, Mersin Büyükşehir Belediyesi önünde çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "İzolasyon ve evde mesai bitti! An itibari ile belediyedeyim… Çok şükür sağlığım iyi... Dualarını, iyi dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA