Gülnar’da eğitime kar engeli

Tarih: 18 Ocak 2022 Salı 23:24

Mersin’in Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeni ile okullarda eğitime bir gün ara verilirken hamile ve engelli kamu personeli ise idari izinli sayılacak.

Mersin’in Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeni ile okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Gülnar ilçesinde kar yağışı sürerken ekiplerde vatandaşların etkilenmemesi, araçların yolda kalmaması ve trafiğin aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Gülnar Belediyesi ile karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Gülnar Kaymakamlığı’ndan son dakika bir açıklama geldi.
Gülnar Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesaplarından da duyurulan açıklamada, "Kar yağışı sebebiyle 19 Ocak Çarşamba günü Gülnar ilçemizde (Büyükeceli İlkokulu ve Ortaokulu hariç) yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personeli idari izinli sayılacaktır" dedi.  


Etiket: Mersin, Günar, Kar yağışı, tatil,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA