Silifke’de okullara kar tatili

Tarih: 18 Ocak 2022 Salı 23:02

Mersin’in Silifke ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeni ile 5 okulda 2 gün süre ile kar tatili verildi.

Mersin'in Silifke ilçesinin yüksek kesimlerinde  etkili olan kar yağışı ve soğuk hava neden ile, taşımalı eğitime 2 gün ara verildi.

Silifke ilçede günlerdir etkili olan kar yağışı, gün boyu etkisini artırdı.Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kar kağışından etkilinen 5 mahallenin yolları da iş makineleri ile temizlenmeye çalışıldı. Ekipler yolların kapanmaması için uzun bir uğraş verdi.

Bu arada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de kar yağışı nedeni ile önlem amaçlı olarak olumsuz hava koşulları nedeni ile Sarıaydın, Kırobası, Yeğenli, Uzuncaburç ve Ovacık'ta ilk ve ortaokullarda ve mahallelerden ilçe merkezine taşımalı eğitim gören lise ögrencileri için eğitime 2 gün ara verildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA