Dikkat fırtına geliyor

Tarih: 6 Aralık 2021 Pazartesi 16:39

Mersin il genelinde geçtiğimiz günlerde verilen uyarının ardından yeni bir fırtına uyarası geldi.

Mersin'de 07 Aralık Salı günü gece geç saatlere kadar etkili olması beklenen kuvvetli fırtına uyarısı verildi. Salı günü gece geç saatlere kadar sürecek fırtına nedeni ile yerel yönetimler de uyarı da bulundu. 

Meteoroloji uzmanlarından yaptığı uyarı da, "Batı ve Orta Akdeniz'de sabah saatlerinde güney ve güneydoğu yönlerinde 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre saat hızında ) fırtına, yer yer 7 ile 9 kuvvetinde (60-90 kilometre saat hızında) kuvvetli fırtına şeklinde eslesi bekleniyor. Fırtına Salı günü gece geç saatlerden itiaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor" denildi.
Bu arada başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Akdeniz, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Gülnar, Silifke Mut, Erdemli, Çamlıyayla, Tarsus, Toroslar, Mezitli ve Yenişehir belediyeleri de hem sosyal medya hesaplarında hem de mesaj yolu ile vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi. Özellikle çiftçilerin dikkatli olması istenirken, seralara zarar verilmesinden korkuluyor.  


Etiket: Mersin, kış, fırtına, uyarı, meteoroloji,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA