Yörüklerin yolları yapılıyor

Tarih: 21 Ağustos 2021 Cumartesi 12:42

Erdemli’de yörüklerin kullandığı yollar yenileniyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye ekipleri, yörüklerin sıkça kullandığı yollarda soğuk asfalt çalışması gerçekleştiriyor. 

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 80 bin küçükbaş hayvan üreterek ülke ekonomisine önemli katkıda bulunan yörükleri ziyaret etti, bin 650 metre rakımlı Evdilek Mahallesi'ne bağlı göz mevkiindeki çalışmaları inceledi. Üreten insanlara destek olunması gerektiğini vurgulayan Tollu, "Çiftçilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, faaliyetlerini en güzel şekilde icra etmeleri adına, burada asfalt hizmetini çiftçilerimizin ayağına getirdik. Biz insanlarımız için üreten, çalışan, Ülke ekonomisine katkı sunan insanlarımız için ne yapsak gerçekten az ama bu devletin onlara olan borcunu bir nebze olsun ödemenin gayreti içerisindeyiz. Ödemek gayreti ile şuanda bin 650 rakımda çiftçilerimizin yollarını yapıyoruz" dedi. 

Hizmetler için Tollu'ya teşekkür eden bir vatandaş ise "Yörüğün halinden başkanımız anlıyor. Sağ olsun, var olsun. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman yanımızda. Yörük olduğu için, yörüğü bildiği için, buradan gittiği için her zaman bize yardımcı olur. Bizimle beraber yolumuzda,  izimizde, yaramızda, acımızda Sonsuz teşekkür ederiz" diye konuştu. 


Etiket: mersin, erdemlibelediyesi, mükerremtollu, erdemli, yörük,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA