Park ihlallerine ceza yağdı

Tarih: 21 Ağustos 2021 Cumartesi 11:54

Mersin’de engelli park alanlarını işgal eden sürücülere cezai işlem uygulandı.

Mersin'de engelli sürücülerin araçlarını park etmeleri için ayrılan bölümlere, hakları olmaması rağmen kendi araçlarını bırakan 49 sürücüye 11 bin 52 TL para cezası kesildi. 

Mersin polisi, engelli bireylerin araçlarını park etmeleri için ayrılmış ve trafik levhaları ile belirtilmiş alanların hak sahibi olmayan kişiler tarafından kullanılmasının önüne geçilmesi, trafik düzeninin sağlanarak engelli bireylerin sosyal hayatta karşılaştıkları trafik nedenli mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla denetim gerçekleştirdi.

Kent merkezi ve ilçcelerde 67 aracı kontrol eden polis, kural ihlali yaptığı saptanan 49 araç sürücüsüne toplam 11 bin 52 TL idari para cezası kesti. Denetimlerin aralıksız süreceğini belirten yetkililer, engelli park alanlarının diğer sürücüler tarafından kullanılmaması gerektiğinin altını çizdi.


Etiket: mersin, polis, trafik, engelliparkalanı, park alanı, trafikcezası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA