Açık havada sinema keyfi başladı

Tarih: 19 Ağustos 2021 Perşembe 13:02

Mersin’de özlenen yaz akşamı etkinlikleri, açık hava sinema gösterimi ile başladı

Akdeniz Belediyesi tarafından organize edilen açık havada sinema etkinliği büyük ilgi çekti. Yüzlerce vatandaş pandemi kurallarına da uyarak yıldızların altında film izlemenin keyfini çıkardı. 

Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Millet Bahçesi'nde organize edilen yazlık sinema gösterimi etkinliğine, çok sayıda kişi katıldı. Pandemi koşullarının gözetildiği programda vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz dağıtılarak nostaljik anlar da yaşatıldı.

Halkla birlikte film izleyen Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye onlara hizmetkar olmaya devam ediyoruz. Akdeniz yaz akşamlarında nostaljik bir geleneği yaşatmak ve keyifli anılar biriktirmek için vatandaşlarımız için uzun süreli etkinlikler zinciri oluşturduk. Bunların da ilki açık hava sinema gösterimlerimiz oldu. Yeşilçam filmlerinin nostaljisi ve sıcaklığını hatırlatan açık hava sinema gösterimleri ile her yaş ve her kesimden siz değerli vatandaşlarımızın büyük ilgi göstereceğini biliyoruz" dedi.

GECE YOLCULARI MERSİN'DE

Başkan Gültak, "Eylül ortasına dek ilçemizin birçok yerinde yazlık sinema gösterimlerimiz devam edecek. Önümüzdeki günlerde Çöpçüler Kralı, Sultan, Neşeli Günler, Süt Kardeşler ve Vizontele gibi Türk sinemasının önemli filmlerini de bu atmosferde izleme fırsatı bulacaksınız. Müzikseverlerin de birbirinden güzel şarkılara eşlik edebileceği 'Gece Yolcuları'nın konseri de 21 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00'de Millet Bahçesi sahil etabında gerekçeleşecek" diye konuştu. 


Etiket: mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, açıkhavasineması,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA