Bilek güreşçisi Selin milli takımda

Tarih: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 14:23

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Selin Tuğba Ergenç, Bilek Güreşi Milli Takımı’na seçildi

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bilek güreşçisi sporcusu Selin Tuğba Ergenç, Tokat'taki Türkiye şampiyonasında 3'üncü olarak milli takıma seçildi. Ergenç, ay-yıldızlı formayla Avrupa şampiyonasında mücadele edecek.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen 'Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri', 10-14 Ağustos'ta Tokat'ta gerçekleştirildi. Farklı kentlerden 20 sporcunun katıldığı turnuvada Mersin'i, Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nden Selin Tuğba Ergenç temsil etti. Rakiplerini birer birer eleyerek çeyrek finale kalan Ergenç, 3'üncü olma başarısı gösterdi. Elde ettiği sonuçla milli takıma seçilen Ergenç, ay-yıldızlı formayla Avrupa şampiyonasında birincilik mücadelesi verecek. 

Selin ve antrenörü İsa Alim'i kutlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Türkiye Şampiyonasında 3'üncü olarak bizleri gururlandıran Selin'e Avrupa şampiyonasında başarılar diliyorum. Gençlerimizin uluslararası başarısına alıştık. Avrupa şampiyonasından da başarılı bir sonuç alarak kentimizin tanıtımını layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphem yok" dedi.

 


Etiket: mersin, mezitli, mezitlibelediyesi, neşettarhan, bilekgüreşi, selintuğbaergenç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA