Zaferini 15 Temmuz şehitlerine armağan etti

Tarih: 16 Temmuz 2021 Cuma 13:11

Toroslar Belediyesi tarafından 15 Temmuz dolayısıyla bisiklet yarışları düzenlendi.

Mersin'de Toroslar Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediği bisiklet yarışlarında kendi kategorisini birincilikle tamamlayan Arda Kaplan, şampiyonluğunu 15 Temmuz şehitlerine ithaf etti.  

Lisanslı sporculara ve halka açık olan yarışlar, Halkkent Mahallesi'nde Bocce Tesisi önünden başladı. Yarışların startını veren Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediğimiz yarışlarımızın yapıldığı bu parkuru antrenman sahası yapmayı ve diğer sportif etkinliklerimizde, okullar arası ve uluslararası şampiyonlarda da kullanmayı planlıyoruz. Amacımız, bisiklet kültürünü yaygınlaştırmak" dedi. 

Yarışların yıldız erkekler kategorisi birincisi Arda Kaplan, şampiyonluğunu 15 Temmuz şehitlerine ithaf ederken, dereceye girenler ödüllerini Yılmaz'ın elinden aldı. 


Etiket: mersin, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA