Başkan Gültak: "Çanakkale ruhu canlandı"

Tarih: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 16:03

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Milletimiz 15 Temmuz'da unutulmaz bir destan yazmıştır. Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek vatan için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Gültak, FETÖ mensuplarının 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale ruhunun 15 Temmuz gecesi yeniden canlandığını ve Türk Milleti'nin bir kahramanlık hikâyesi yazdığının altını çizen Başkan Gültak mesajında, "Bu tarihi direniş ve zafer, Türk Milleti’nin, düşmanlarına hiçbir zaman boyun eğmediğinin ve asla eğmeyeceğinin yegâne göstergesidir. Zira tarih boyunca hür yaşamış bu büyük milletin mensupları olarak vatan ve bayrak sevgisi daima her şeyden önce gelmiştir. Fedakâr ve korkusuz milletimiz, elinde şanlı bayrağımız ve dilinde dualar ile hainlere karşı direnmiş ve onlara asla unutamayacakları bir ders vermiştir" ifadelerine yer verdi. 

Millet iradesinin üstünde başka hiçbir irade olmayacağını vurgulayan Gültak, şunları kaydetti:
"Aziz milletimiz, devletin egemenliği ve geleceğine canı pahasına sahip çıkarak hain darbecilere unutamayacakları bir ders vermiş; tarihte örneğine az rastlanan bir kahramanlık örneği sergilemiştir. Milletimiz 15 Temmuz'da unutulmaz bir destan yazmıştır. Birliğimize, kardeşliğimize ve demokrasimize kast edenler yenilmeye daima mahkûmdur. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemize, demokrasimize ve aziz milletimizin yüce iradesine karşı hain FETÖ yandaşları tarafından yapılan kalkışma girişimini lanetliyorum. Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek vatan için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum."


Etiket: mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, 15temmuz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA