Tatlı günler, mamul ve limonatayla daha da tatlanacak

Tarih: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 13:02

Mersin’de, ’Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesinin menüsüne, mamul ve limonata da eklendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce başlatılan 'Vahap Amca’yla Tatlı Günler' projesi kapsamında, kırsal ve dezavantajlı mahallelerdeki çocuklara dağıtılan dondurmaların yanına, limonata ve kente özgü lezzet olan mamul ilave edildi. Ekipler hergün 3 bin paket dondurma ile 750 adet mamul ve limonatayı çocuklara ulaştırıyor.

Çocuklar için bu yaz yeni bir projeyi daha hayata geçiren büyükşehir, Mersin’in sıcak havasında çocuklara limon dondurması dağıtmaya başladı. Günlük 3 bin adet dondurma dağıtımı sürerken, yeni başlayan mamul ve limonata dağıtımları da çocukların yüzünü güldürdü. Yöresel bir lezzet olan mamulü ilk defa tadan yüzlerce çocuk, bir yandan da limonatasını yudumladı. Büyükşehir, bu projeyle dar gelirli ailelerin yaşadığı mahallelere yöneldi. Her gün kırsalda ve kent merkezindeki dezavantajlı mahalleleri dolaşan araçlar, çocukların sevincine sevinç kattı. Mahallelerinde 'Vahap Amca’yla Tatlı Günler' aracını gören çocuklar önce aracın etrafını sardı, ardından kendilerine verilen atıştırmalıkları tattı. 

"YENİ ÜRÜNLER EKLENECEK"
Atıştırmalıkların üretildiği aşhanenın sorumlusu Ergün Horoz, "Haftanın 7 günü Mersin’de 2, Tarsus’ta 1 araçla saat 17.00’den sonra dondurma dağıtımımız devam ediyor. Mamul dağıtımı da yeni bir çalışmamız. Günde 750 tane olarak başladık. Bu, projenin ikinci ayağını oluşturuyor. Devamında yeni ürünlerimiz de eklenecek. Başta kırsal ve dezavantajlı mahalleler olmak üzere tüm çocukları bu projeyle buluşturacağız" dedi. 


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapamcaylatatlıgünler,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA