Mersin’de orman temizliği

Tarih: 20 Ekim 2024 Pazar 23:03

Mersin’de ’Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz’ sloganıyla Merkez Yenişehir İlçesine bağlı Emirler Mahallesi İnsu Mevkii’nde bulunan ormanlık alanda temizlik etkinliği düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı olarak 'Orman Temizliği' etkinliği Emirler Mahallesi İnsu Mevkiinde bulunan Ormanlık alanda yapıldı.

 'Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz' sloganıyla Merkez Yenişehir İlçesine bağlı Emirler Mahallesi İnsu Mevkii'nde bulunan ormanlık alanda temizlik etkinliğine Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt, Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, milli eğitim, Yeşilay ve Kızılay yetkilileri, Gençlik Liderleri, gönüllü gençler ile 750 öğrenci katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmalarla çevre temizliği konusunda bilgilendirilen katılımcılar protokol üyeleri ile birlikte 81 İl ile eş zamanlı olarak saat 11.00 da Ormanlık alanda çevre temizliği yaptılar.


Etiket: mersin, orman,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA