Başkan Turgut, komşu esnaf ile kahvaltıda buluştu

Tarih: 15 Ekim 2024 Salı 17:07

Mersin’in Silifke ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediye çevresindeki esnaf ile bir araya gelerek talep ve sıkıntıları dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu.

 

Mersin’de Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sabahın bereketini esnaflarla paylaştı. Belediye Hizmet binası çevresinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Turgut,  talep ve sıkıntıları dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu.

Esnaflarla birlikte sohbet eşliğinde kahvaltı yapan Başkan Turgut, esnaflara belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Esnaflar ise, kent geneli yapılan hizmetler ve caddeleri ile ilgili önerilerini aktardılar.

Her fırsatta halkın içinde halkla beraber olmaya gayret gösteren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Belediye Hizmet binası civarında bulunan esnafla kahvaltıda bir araya geldi.

Kent merkezi ve mahallelerde esnaf ile vatandaşları ziyaret etmeye devam eden Başkan Turgut, kente yapılacak her proje ve hizmette istişareye önem verdiklerini belirtti.

‘ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR’

Başkan Turgut, ‘Muhtarlarımızın, esnaf ve her kesimden vatandaşımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çözümler üretiyoruz. Esnafımızın samimiyeti ve gülen yüzleri bizleri motive ediyor. Onlardan aldığımız bu pozitif enerji bizlere güç veriyor. Çalışmalarımızı ortak akıl ilkesiyle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin ve herkesin bu şehri yönetmekte katkısı olmalıdır. Bunun yanında yapılan her hizmet vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için olmalı. Halkımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve yapmış olduğumuz çalışmalarla, kentimizi hak ettiği konuma kavuşturmak istiyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek, ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz’ dedi.

Başkan Turgut, kendisini işyerinde ağırlayan esnaflara teşekkür ederken, esnaflar ise talep ve sıkıntılarını dinleyerek, kendilerini ziyaret eden Başkan Turgut’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.


Etiket: mersin, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA