Jandarmadan FETÖ operasyonu

Tarih: 9 Ekim 2024 Çarşamba 09:42

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus ilçesinde düzenledikleri operasyonda FETÖ Terör Örgütü üyesi ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan bir kişiyi yakalayarak adalete teslim etti.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülen çalışmalar sonucunda; örgüt üyesi olan ve hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan 1 şüphelinin Tarsus ilçesine bağlı Sağlıklı Mahallesi'nde bulunduğunu tespit etti.
Şüphelinin yakalanması için harekete geçen ekipler düzenlediği operasyon ile şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan örgüt üyesi jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA