Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilendi

Tarih: 5 Ekim 2024 Cumartesi 15:24

Mersin’in Silifke ilçesindeki Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilenerek, modern ve ferah yapısıyla genç yaşlı herkesin yoğun ilgisini görüyor.

 

Mersin’de Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilenerek, modern ve ferah yapısıyla genç yaşlı herkesin yoğun ilgisini görüyor. Üniversite öğrencilerinin yanında, çeşitli sınavlara hazırlanan ya da sakin ve huzurlu bir ortamda kitap okumak isteyen gençlerin tercih ettiği kütüphane bölümünde, haftanın hemen hemen her günü yaşanan yoğunluk görülmeye değer.

Vatandaşlar ve öğrenciler, böylesine kapsamlı ve güzel bir kütüphaneyi kente kazandırdığı için Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.
‘EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR’
Geleceğin teminatı çocuklara yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Turgut, “Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İsmini Dr. Ali Su verdiğimiz Halk Kütüphanemiz farklı ve renkli iç mimari tasarımıyla, yeni ve geniş kitap seçenekleri ile internet hizmetiyle çocuklarımızın kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ve gençlerimize yapılacak yatırımın en önemli yatırım olacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda kentimizde okuma ve kütüphane ağını geliştireceğiz. Yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz Dr. Ali Su Halk Kütüphanemizin yeniden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
 ‘SİLİFKE BELEDİYEMİZE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Silifke’ye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden öğrenci ile velileri, ‘Bu kütüphane geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ufuklarının açılması ve kaynak noktasında bizi çok rahatlattı. Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır. Bu nedenle başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Kütüphanemiz sabahtan akşama kadar öğrencilerimize hizmet veriyor. Nezih bir ortamda ders çalışıyorlar ve boş zamanlarını değerlendiriyorlar’ diye konuştu.

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmet veren Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, hafta içi ve hafta sonu günlerinde yoğun ilgi görüyor.


Etiket: mersin, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA