Karavanda pijamalı talk show

Tarih: 5 Ekim 2024 Cumartesi 13:01

TV programcısı Esra Sönmezer’in yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Pembe Pijama Karavan’da Talk Show programı yayın hayatına başladı.

TV programcısı Esra Sönmezer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Pembe Pijama Karavan'da  Talk Show programı yayın hayatına başladı.
Esra Sönmezer TV Youtube kanalında yayınlanan program 3 haftadır yayında. Her hafta cumartesi günleri 20.00'da yayınlanan eğlence programında, ünlü konuklar, format gereği karavanda yaşamını sürdüren Esra Sönmezer'in karavanına spontane geliyorlar ve o esnada Esra Sönmezer, her konuğa göre hikâye oluşturup onu komik bir şekilde senaryolaştırıyor. Ormanda çekimleri gerçekleştirilen program alışılmışın dışında sıra dışı bir talk Show programı olarak dikkat çekiyor.  Y
ıllardır talk Show programı yaptığını söyleyen Esra Sönmezer, "En iyi kadın talk Show programcısı ödülünü 32 kez aldım hedef bu sezon 100 ödül" dedi


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA