Kiko ve Küçük Kahramanlar sinemada

Tarih: 29 Eylül 2024 Pazar 11:57

Son dönemin öne çıkan animasyon yapımlarından biri olan “Kiko ve Küçük Kahramanlar: Deniz Altı Maceraları”, küçük sinemaseverleri bekliyor

Son dönemin öne çıkan animasyon yapımlarından biri olan “Kiko ve Küçük Kahramanlar: Deniz Altı Maceraları”, 27 Eylül’de Türkiye’de vizyona girdi. “Kiko ve Küçük Kahramanlar: Deniz Altı Maceraları” dünyanın dört bir yanında büyük beğeni toplayarak gişe rekorları kırmış ve su altının büyülü dünyasında geçen macerasıyla Türk sinemaseverlere heyecan dolu bir yolculuk sunmayı vaat ediyor.

Uluslararası alanda büyük övgü toplayan film, denizlerin derinliklerinde geçen heyecan dolu hikayesi, büyüleyici görselleri ve akıcı anlatımıyla her yaştan izleyiciye hitap ediyor. Küçük kahramanlarımız, su altı hazinesinin peşinde koşarken, denizlerin huzurunu tehdit eden güçlere karşı koyuyor ve aynı zamanda çevre bilincini eğlenceli bir şekilde izleyicilere aşılıyor. Çocuklar için eğitici, yetişkinler için ise göz alıcı bir görsel şölen sunan bu film, ailece izlenebilecek en keyifli animasyonlardan biri.

Daha önce vizyona girdiği ülkelerde büyük gişe başarıları elde eden ve milyonlarca izleyicinin kalbini kazanan “Kiko ve Küçük Kahramanlar: Deniz Altı Maceraları”, Medcury Internatıonal ve Büyük Galileo Film aracılığıyla 27 Eylül’den itibaren Türkiye genelinde sinemalarda yerini aldı. Türkçe dublajlı olarak izlenebilecek bu eşsiz animasyon, su altının büyüleyici dünyasında geçen soluksuz bir maceraya davet ediyor.


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA