Jandarmadan sahte içki operasyonu

Tarih: 26 Eylül 2024 Perşembe 10:11

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde kaçak makaron ticareti ile sahte içki imal ve ticareti yapan bir kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çamlıyayla ilçesinde 1 kişinin kaçak makaron ticareti ile sahte içki imal ve ticareti yaptığı bilgisini aldı. Bilgi üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri şüpheliyi suçüstü yakalamak ve suç unsuru ürünlere el koymak için çalışma başlattı. Yapılan takip sonucunda şüphelinin üretimini yaptığı sahte içkileri ve kaçak makaronları piyasaya sürmeye çalıştığını tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1750 adet dolu makaron, 2 bin 250 adet boş makaron, 1 kilo 270 gram  kaçak tütün, 124 litre sahte içki ve üretimde kullanılan birçok malzemeye el kondu.
Yakalanan şüpheli işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürülürken operasyonla ilgili soruşturma sürüyor, 


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA