Tarsus Belediyesi’nden ev ziyareti

Tarih: 25 Eylül 2024 Çarşamba 16:27

Mersin’de Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Tarsus Belediyesi Her Zaman Yanınızda, Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla başlatılan ev ziyaretlerinin ilki, Mithatpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Mersin'de Tarsus Belediyesi başlattığı ziyaretlerde kadınlarla bir araya geliyor,  yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki bağları güçlendiriyor. Ziyaretler kapsamında, kadınların sorunları, talepleri ve istekleri sosyal çalışmacı ve sosyologlar eşliğinde dinleniyor. Ayrıca, Tarsus Belediyesi yetkilileri sunduğu sağlık, sosyal yardımlar, eğitim olanakları ve istihdam destekleri gibi geniş kapsamlı hizmetlerle ilgili de detaylı bilgilendirme sağladı.

ZİYARETLER BAŞKA MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Kadınlar, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin gösterdiği ilgi ve desteğin kendilerini güçlendirdiğini ifade ettiler. Tarsus Belediyesi proje kapsamında yapılan ziyaretin Tarsus’un diğer mahallelerinde de devam edeceği kaydetti.

 


Etiket: mersin, tarsus, aliboltaç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA