Hemşerimiz Çetin, Ankara’da kritik göreve getirildi

Tarih: 22 Eylül 2024 Pazar 17:42

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Anamurlu hemşerimiz Hüseyin Çetin, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdür yardımcısı oldu.

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde güvenlik ve asayiş birimlerinde şube müdürlüğü yapan ve bir çok başarıya imza atan Anamurlu hemşerimiz Hüseyin Çetin, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdür yardımcısı oldu. 
Anamurlu hemşerimiz Hüseyin Çetin, Tunceli’de Asayiş, Güvenlik, Çocuk ve Belge Koordinasyon şubelerinde müdürlük yaptı. Tunceli’de asayiş müdürlüğü yaparken ülke genelinde gündem olan bir çok başarılı operasyona da imza attı ve çok kez başarı belgesi aldı. Tunceli’de ki görevinin sona ermesiyle hemşerimiz Hüseyin Çetin, başarısının mükafatı olarak 4’üncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıktı. Çetin burada kritik görev yeri olan Mali Şube’de müdür yardımcılığı görevine getirildi.


Etiket: mersin, anamur,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA