Mersin’in gururları Peru yolcusu

Tarih: 17 Eylül 2024 Salı 16:11

Mersinli Şule Nur Tekeli ve Milli Takım Antrenörü Enes Yayla, Peru’nun Lima Kentinde düzenlenecek olan ’Havalı Ateşli Silahlar Tüm Dallar Gençler Dünya Şampiyonasında’ Türkiye’yi temsil edecek.





26 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında Peru’nun Lima Kentinde düzenlenecek olan "Havalı Ateşli Silahlar Tüm Dallar Gençler Dünya Şampiyonasında" Türkiye’yi temsil edecek sporcumuz Şule Nur Tekeli ile Milli Takım Antrenörü olarak şampiyonaya gidecek olan Atıcılık Antrenörü Enes Yayla hazırlık kampı öncesi Erdemli Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferhat Keskin'i ziyaret etti.
Şampiyonada ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Mersinli sporcumuz Şule Nur Tekeli ve Antrenörü Enes Yayla'ya başarı dileklerinde bulunan İlçe Müdürü Ferhat Keskin, sporcu ve Antrenörünün bu önemli şampiyonada Türkiye'yi e Mersin'i en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarılı bir sonuçla döneceklerine yürekten inandığını belirtti.
Mersinli Sporcu ve Antrenörü kendilerinden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin'e teşekkür ettiler.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA