JASAT’tan arananlara operasyon

Tarih: 15 Eylül 2024 Pazar 12:25

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

 

 Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Toroslar ilçesinde kasten öldürme suçundan hakkında 24 yıl 34 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 4 yıldır aranan bir şahsı saklandığı adrese düzenlediği operasyon ile kıskıvrak yakaladı.

Diğer bir operasyonda ise Yenişehir ilçesinde cinsel istismar suçundan hakkında 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın bir işletmede saklandığını tespit eden JASAT düzenlediği operasyon ile şahsı yakaladı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA