Umuda yolculuk jandarmaya takıldı

Tarih: 11 Eylül 2024 Çarşamba 12:33

Mersin’den deniz yolu ile kaçak olarak çeşitli ülkelere gitmek isteyen 50 göçmen ve bir organizatör, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; düzensiz göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındıran ve yine yaşa dışı yollarla yurt dışına çıkmalarını sağlayan organizatörlerin yakalanması amacıyla başlattığı çalışmalar sonucunda 1 göçmen kaçakçılığı organizatörünü tespit etti. 
 andarma, yaptığı geniş çaplı araştırma ve takip sonucunda deniz yolu ile yurt dışına geçiş yapılacağı esnada Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyonda 1 organizatörü yakalayarak gözaltına aldı. 
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen organizatör tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 50 düzensiz göçmen işlemlerinin ardından Mersin İl Göç İdaresine teslim edildi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA