Tarsuslu gençler, dünyaya Türk bileğinin gücünü gösterdi

Tarih: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 13:37

Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Tarsuslu sporcular Samet Nas, dünya şampiyonu olurken Yusuf Altundal ise dünya beşincisi olarak dünyaya Türk bileğinin gücünü gösterdi.

Moldova'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Tarsuslu sporcular Samet Nas, dünya şampiyonu Yusuf Altundal ise dünya beşincisi 

Moldova'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası kıyasıya geçen mücadelelere sahne oldu. 15-25 Ağustos tarihileri arasında gerçekleşen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonas'na farklı ülkelerden çok sayıda sporcunun yanı sıra Tarsuslu sporcularda katılarak önemli bir başarı elde edildi. Şampiyonada, genç erkekler kategorisinde 70 kg’da mücadele eden Tarsus Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan sporcu Samet Nas, dünya şampiyonu oldu.

Aynı turnuvada yarışan bir diğer Tarsuslu
Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi sporcu Yusuf Altundal ise dünya beşincisi olarak dikkate değer bir başarı gösterdi. 61 ülkeden katılımın olduğu organizasyon, Tarsus'un uluslararası alanda temsil edilmesinde büyük bir gurur kaynağı oldu.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA