MİY’de transfer atağı

Tarih: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 13:23

2024-2025 sezonunda ligde başarılı olmak isteyen Turkısh Oıl Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş., yeni sezon öncesi ardı ardına transferlerini sürdürüyor.




2024-2025 sezonunda TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadale edecek olan Turkısh Oıl Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş., ligin başlamasına bir hafta kala transfer atağına geçti. Külüp, 2022 yılından bu yana kadrosuna dahil ettiği orta saha oyuncusu Chris David ile 1 yıllık sözleşme yenilenirken, geçtiğimiz sezon kadroda kiralık olarak forma giyen kaleci Yavuz Buğra Boyar ile 2 yıllık, Sarıyer Spor Kulübü’nde forma giyen stoper oyuncusu Barış Başdaş ile 1 yıllık, Vanspor FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ile 2 yıllık, İstanbulspor’da forma giyen sağ ve sol açık oyuncusu Kubilay Köylü ile 1 yıllık, Amedspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Metin Güler ve Alanya Kestelspor’da forma giyen forvet oyuncusu İsa Güler, 2 yıllık sözleşme imzaladı
 Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni transferimize M hoş geldin diyor, kırmızı lacivert formamız ile başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.



 


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA