Mezitli’nin aşevi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Tarih: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 16:45

Mersin’de Mezitli Belediyesi Aş Evi’nde hazırlanan ve sofralara uzanan yemeklerin yolculuğu her gün yoğun hummalı bir çalışma ile yürütürken ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Mersin'de Mezitli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıtan hizmetlerinden biri olan Aşevi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Aşevi’nde yapılan yemekler her gün Mezitli’de ki ihtiyaç sahiplerinin sofralarına servis ediliyor. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Kalpten Kalbe Bir Yol Vardır, Görülmez” bir kaşık sıcaklık, binlerce gülümsemeye bedeldir diyerek çıktığımız bu yolda kazanlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kaynıyor.” dedi.

Mezitli Belediyesi Aş Evi’nde hazırlanan ve sofralara uzanan yemeklerin yolculuğu her gün yoğun hummalı bir çalışma ile yürütülüyor. Rutin olarak her sabah aşevinde mesai, sabah saat 06.30’te başlıyor. Dayanışmanın ve yardımlaşmanın saç ayağını oluşturan aşevinde, alanında uzman aşçılarca her gün sıcak yemek hazırlanıyor.

YEMEKLER DÜZENLİ OLARAK DAĞITILIYOR

Aşevi’ndehafta içi her gün, sabah erken saatlerde paketlenerek hazırlanan sıcak yemekler, yaşlı, kimsesiz ve özel gereksinimli vatandaşların evlerine götürülerek teslim ediliyor. Bu hizmetten faydalanan 122 aile, yaklaşık 450 kişi, sıcak ve sağlıklı yemeklerle buluşuyor.Ayrıca haftanın iki günü marketlerden gelen şarküteri bağışları da vatandaşlara ulaştırılıyor.

BAŞKAN TUNCER; SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Aşevinin önemine vurgu yaparak, “Mezitli Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıcak ve sağlıklı bir öğüne erişmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda hiç kimseyi ayırt etmeden her kesime ulaşmaya özen gösteriyoruz.  Gelin, aşevimizde hep birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak bir aş olalım. Bu güzel dayanışmaya sizlerin de katkı sunmasını istiyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

SOFRAYA BİR TABAK DA SİZDEN

Bağışçı olmak isteyen vatandaşlar; 05369634268 numaralı hattıarayaraksofraya bir tabak daha ekleyebiliyor.


Etiket: mersin, mezitli,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA