Gençlik bu festivalde buluştu

Tarih: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 16:38

Mersin’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında Gençlik ve Spor Festivalleri Palmcity AVM’de düzenlendi.

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında Sabit Makara Bisiklet, Bilek Güreşi, Floor Curling, Basketbol, Masa Tenisi, Dart, Mini Futbol, Taekwondo Pumse Gösterisi, Zumba ve Zumba Kids Gösterilerinin yanı sıra Gençlik etkinlikleri çerçevesinde ise Kafkas Halkoyunları gösterisi, Deneyap Teknoloji Atölyesi Standı (Teknoloji Çalışması) ve El Sanatları sergisi  Palmcity AVM Etkinlik alanında gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, toplumun tümünün gelişimini ve hareketini sağlamak amacıyla 2024 yılını "Hareketlilik Yılı" ilan edildiğini açıklamasının ardından, tüm bireylerin harekette kalmaları, sporla iç içe bir yaşam sürmeleri; sağlıklı ve kaliteli yaşam için sportif hareketliliğe katılmalarının önemine dikkat çekmek amacıyla, Türkiye Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu koordinesinde 81 il müdürlüğünde yapılan çeşitli sportif etkinlikler kapsamında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile HİS Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Gençlik ve Spor Festivalleri düzenlendi.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA