Suç makinesi Mersin polisinden kaçamadı

Tarih: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 11:22

Mersin’de aralarında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma gibi birçok suçtan dosyası olması nedeni ile aranan kişi yakalanarak adalete teslim edildi.

 


Mersin’i polisinin suçlularla mücadelesi 7/24 esasına göre başarılı bir şekilde sürüyor. Çalışmalar kapsamında Mersin Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçunun da bulunduğu toplamda 30 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranması olan şüpheliye yönelik olarak teknik ve fiziki takip yürüttü.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, hükümlü veya tutuklunun kaçması, resmi belgede sahtecilik, kamu malına zarar verme, hakaret, görevi yaptırmamak için direnme, toplamda 7 ayrı dosyadan aranması olan E.E. yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek işlemleri tamamlanan E.E., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA