Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nda nöbet değişimi

Tarih: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 11:06

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Tuğamiral Murat Fırat ile birlikte Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Yüksek Askeri Şura kararı ile emekliye ayrılan Tuğamiral Murat Fırat’ın yerine Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na Tuğamiral Ali Tuna Baysal atandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Ali Tuna Baysal, görevi devir aldığı  Tuğamiral Murat Fırat ile birlikte Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ile bir araya geldi.
Vali Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı görevini tamamlayıp Yüksek Askeri Şura kararı ile emekliye ayrılan Tuğamiral Murat Fırat ve 09.08.2024 tarih ve 2024/258 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Ali Tuna Baysal’ı kabul etti.
Vali Pehlivan, Tuğamiral Murat Fırat’a Mersin’deki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Ali Tuna Baysal’a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu,başarılar diledi.

 


Etiket: mersin, vali, alihamzapehlivan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA