Paşa artık emin ellerde

Tarih: 16 Ağustos 2024 Cuma 15:34

Mersin’de Yenişehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde misafir edilen Paşa adlı yavru köpeği bir sitenin sakinleri sahiplenerek ona yeni bir yaşam alanı sundu.

Mersin’de Yenişehir Belediyesi kurduğu 15 bin metrekarelik hayvan bakımevinde çalışmalarını sürdürüyor. Sokak hayvanlarının kısırlaştırıldığı, bakımlarının yapıldığı ve eğitildiği bakımevinde Yenişehir Belediyesi hayvanların sahiplendirilmelerine de olanak sağlıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in sahiplenme çağrısına Dara Sitesi yanıt vererek, Paşa adlı yavru köpeği sahiplenme kararı aldı.
BAŞKAN ÖZYİĞİT: HALKIMIZA ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM
Başkan Özyiğit, Dara Sitesi sakinlerine duyarlılıkları için teşekkür ederek, Yenişehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Site sakinleriyle bakımevinde bir araya gelen Başkan Özyiğit, “Paşa, artık size emanet. Ona gözünüz gibi bakacağınızdan hiç şüphemiz yok. Halkımıza örnek olmasını diliyorum. Sokak hayvanları konusunda şikâyet etmekle sorun çözülmez. Herkesin üzerine düşen bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu yerine getirmemiz gerekiyor.” diye konuştu. Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi olarak belediyeye ait bakımevinden hayvan sahiplenenlere bir yıl boyunca ücretsiz mama desteği verildiğini de hatırlattı.
BİLAL UĞUR: BU KADAR GÜZEL BİR BAKIMEVİ İLE KARŞILAŞACAĞIMIZI BİLMİYORDUK
Dara Sitesi Yöneticisi Bilal Uğur ise yaptığı konuşmada, “Buraya gelirken bu kadar güzel bir bakımevi ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Bakımevinin temizliği, çalışanların duyarlılığı ve güler yüzü bizi çok mutlu etti. Yenişehir Belediyesine ve Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Etiket: mersin, yenişehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA