Başkan Turgut ve CHP’li vekillere coşkulu karşılama

Tarih: 11 Ağustos 2024 Pazar 22:21

Mersin’in Silifke ilçesine gelen CHP Mersin Milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır, Talat Dinçer ve CHP Tarım Komisyonu Üyesi ve Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile Belediye Başkanı Mustafa Turgut. vatandaşlarla tarafından coşku ile karşılandı.

Mersin'de Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, CHP Mersin Milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır, Talat Dinçer ve CHP Tarım Komisyonu Üyesi ve Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile birlikte Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi. Kurtuluş Mahallesi’nde coşkuyla ve çiçeklerle karşılanan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ile CHP’li milletvekilleri, çiftçinin, köylünün ve her kesimden vatandaşın taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

BAŞKAN TURGUT, ‘DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE SİZLERLE, SİZLERİN YANINDAYIZ’

Kurtuluş Mahallesi’nin Silifke ve Silifke Belediyesi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Mustafa Turgut, "Mahallemiz bizim için ayrı bir önem taşıyor. Kısa bir süre önce Silifke Belediyesi olarak arazi yollarımızın ve mahalle içi yollarımızın stabilize ve asfalt çalışmalarını gerçekleştirdik. Muhtarımız ve vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep ve sıkıntıyı değerlendiriyor, çözüme kavuşturmak için plan ve program dahilinde sıralamasını yapıyoruz. Sizler bizlere inandınız ve güvendiniz. Bizlerde bu inanç ve güvene sahip çıkarak gerek Mersin Büyükşehir Belediyemizle gerek ilçe yönetimimizle ve değerli milletvekillerimizle sizlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Mahallemizde belediye olarak rutin hizmetlerimiz düzenli bir şekilde devam edecek. Daha önceki ziyaretlerimizde çiftçilerimizin ve köylülerimizin yaşadığı arazi sorunlarıyla ilgili sıkıntıları tespit etmiştik. Bu sorunların çözümü noktasında milletvekillerimiz üzerlerine düşen görevi ve çalışmaları en iyi şekilde yapıyorlar. Bizleri bugün samimiyetle, coşkuyla ve sevinçle karşıladığınız için teşekkür ederiz" dedi.

CHP’Lİ ÇAKIR: SİZLER İÇİN VARIZ, SİZLER İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunan ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yanında olmaya devam CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, "Kurtuluş Mahallemizin çiftçisine, köylüsüne, gencine, eli nasırlı her bir bireyine bu nazik misafirperverlikleri ve coşkulu karşılamaları için teşekkür ediyorum. Bizim yolumuz her zaman size çıkar. Sizlerin talepleri ve sıkıntıları bizim için son derece önemli ve değerlidir. Sizler için her ortamda konuşmaya, doğru olanı yapmaya, sizler için memleketi iyileştirmek adına var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Ziyaretlere, koşuşturmaya devam ediyoruz. Her gün yeni bir yüz görmekten, onları dinlemekten, dertlerini anlamaya çalışmaktan daha güzel ne olabilir. Bugün sizlerle olduk yarın başka bir mahallede başka bir köyde halkımızın yanında, vatandaşlarımızın derdine ortak olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

CHP’Lİ DİNÇER: HER ZAMAN SİZLERİN HİZMETİNDE VE YANINIZDAYIZ

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, "Öncelikle bu sıcak havada tarlasından, ailesinden, zamanından vakit ayırarak bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bu ülkenin milli gelirine pozitif anlamda katkı sağlıyorsunuz ve yok olmak üzere olan çiftçilik sektöründe zorlu mücadele içerisindesiniz. Biz bunun farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin her bir ferdinin umudu olmaya devam edeceğiz. Her zaman sizlerin hizmetinde ve yanındayız" ifadesini kullandı.

GÜRER: ÜLKEMİZİ BU ZOR DURUMDAN HEP BİRLİKTE KURTARMALIYIZ

Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Gittiğimiz her bölgede her il ve ilçede esnaf da çiftçi de perişan durumda. Pazarcı esnafımız vatandaşın alım gücünün daralması nedeniyle satış yapamamaktan yakınırken, vatandaşlarımızda sebze-meyve başta olmak üzere tüm ürünlerde ciddi oranda fiyat artışı yaşandığını, ekonomik sıkıntıların giderek arttığını belirtiyor. Hayvancılık zaten tükenme noktasında. Sizlerin her ortamda her alanda yanında olmaya sesi olmaya devam edeceğiz. CHP Milletvekilleri olarak ülkemizi bu zor durumdan kurtarmak genelde iktidar olmakla mümkündür” şeklinde konuştu.

CHP İLÇE BAŞKANI KORKMAZ: GENEL İKTİDARA HEP BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

CHP İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, "Bizler halkımız için çalışmaya, halkımızla bir olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza, torunlarımıza daha iyi, daha güzel bir gelecek hazırlamak için emek sarf ediyoruz. Belediye Başkanımıza ve çok değerli milletvekillerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri böyle coşkulu bir ortamda ağırladınız ve kıymetli zamanınızı ayırdınız. Bizler her zaman çiftçimizin, köylümüzün, esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Genel iktidara el ele kol kola hep birlikte yürüyoruz” diye konuştu.


Etiket: mersin, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA