Uysal: Tarsus’a ve Mersin’e yeni yatırımcılar getireceğiz

Tarih: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 09:53

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Tarsus ve Mersin’e yeni yatırımcılar ve yatırımlar getireceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Tarsus ve Mersin'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Dernek ve Odaları ziyaret eden Uysal akşam ise MHP Mersin İl Başkanlığında vatandaşların taleplerini dinledi. Uysal "Mersin'i dinliyor ve hemşehrilerimizle birlikte çözüm üretiyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal ziyaretlerine MHP Tarsus İlçe Başkanlığı ile başladı. İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve yönetimiyle istişare toplantısı gerçekleştiren Uysal "Tarsus'un gelişmesi Mersin'in gelişmesi demektir. Merkezi yönetimle Tarsus için sıklıkla görüşüyor, devam eden yatırımların süratle tamamlanması noktasında da üzerimize düşeni yapıyoruz." şeklinde konuştu.
Milletvekili Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ve yönetimiyle de toplantı gerçekleştirdi. İstişarelerde bulunduğu yabancı yatırımcılara memleketi Tarsus'un tarihini, kültürünü ve ticaret potansiyelini anlattığını söyleyen Uysal, ilçeye yeni iş sahaları oluşturabilecek isimleri Mersin'e ve Tarsus'a davet ettiğini belirtti. Uysal "Hem yerli hem de yabancı yatırımcılara Tarsus'u anlatınca hemen görmek istiyorlar ve heyecanlanıyorlar. Çünkü Tarsus, medeniyetler beşiği bir ilçe ve üreten bir ilçe. Biz de Mersin'in vekili olarak ilçeye değer katacak, yarar sağlayacak yatırımcıları misafir edeceğiz, Tarsus'un rekabet gücünü daha da artıracağız." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal daha sonra MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve teşkilat üyeleriyle beraber Tarsus 27 Aralık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alper Deniz ile Yönetimini ardından Tarsus Süt Üreticileri Birliği Başkanı Danyal Avşar'ı ziyaret etti.

Tarsus temaslarının ardından MHP Mersin İl Başkanlığında vatandaşları kabul eden Uysal, talepleri tek tek dinleyerek not aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi Mersin'de çalışmalara devam edeceğini de söyleyen Uysal "28. Yasama Dönemini tamamladık. Meclisteki çalışmalarımızın ardından artık sıklıkla Mersin'de siz kıymetli kardeşlerimizle bir arada olacağız. Sizleri dinleyecek, yeni yasama dönemine dolu dolu hazırlanacağız. Mersin'i dinliyor, sorunlara hemşehrilerimizle birlikte çözüm üretiyoruz." şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, leventuysal,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA